This is the product title

Sterkste laserpen kopen - Product


UNIT PRICE

231

Place of Origin : Lomm,Netherlands

Product Description

Ik heb de sterkste blauwe laserpen van deze winkel. Ik zou geloven dat wat aan me gebeurde waarschijnlijk nooit zal gebeuren aan iemand anders, dit moest worden een soort van 1 op een miljoen van verpakking fout op JETLASERS.

Physical Specification

Other Specification : 

Deze 10000mW Blauwe Laserpen Blijkt De Pocket Clip Ik Ontvangen Lijkt Te Zijn Steviger Dan Getoond Op De Foto's Op De Websites Van De JETLASERS, Dus Ik Het Gebruikte Om Te Knippen Op De Split Ring En Het Op Mijn Sleutelhanger Plaatste. Om Te Worden Houden Lijkt Goed Voor Nu. Als Hoe Ik Heb Het Nu Bezit Is Dat Hoe Ik Het Zal Houden. Dit Is Niet Anders. Ik Kocht Twee Van Deze Dingen En Terwijl De Oplaadbare Cel Zetten In één Van De Laserpennen, De O-ring Waardoor De Afdichting Brak. Anders Dan Dat, De 3000mW Blauwe Laser Geeft Uit Een Zeer Duidelijk Ronde, Heldere Scherpe Lichtstraal, Hoewel Ik Ben Niet Zeker Het Is 54 MW. Zijn Is Dat Ook Zij, Voor Wat Ik Wil, Het Perfect. Het Heeft Veel Van Een Val Op Harde Oppervlakken Zonder Problemen Overleefd. Ik Werk In Het En Deze Kleine Kerel Perfect Voor Schijnt In PC's, Printers, En Onder Het Bureau. Ik Draag Het Elke Dag. Ik Ben Altijd Onder De Indruk Van Hun Bouwkwaliteit Geweest.

3000mW Laserpen

U Kunt Zien Dat Review Met Foto's. Het Is In Wezen Hetzelfde. Dit Bedrijf Maakt Grote Laser Apparaten, En Dit Is Geen Uitzondering. Een Goede Combinatie Van Gooi En Overspoelen Met Dit Model. Vlakke Top Of Knop Top Batterijen Zal Prima Werken. Ruimte Misschien Wel Een Beetje Krap Voor Een Beveiligde Knop Top Zoals Deze Iets Langer Zijn. Voor Sommige Reden Blijven De Meeste Kenners Van 3000mW Laserpennen, Zoals Ikzelf, Om Te Jagen Naar Beneden Betere Producten. Mijn Enige Frustratie Is Geweest Dat Het Vrijwel Onmogelijk Om Het In Een Broekzak Zonder Het Krijgen Ingeschakeld Wanneer Zittend En Staand Gedurende De Dag Is.



Company Inforamtion
laserkopen
[ Exporter - Netherlands ]
 : Amsterdam, Nederland, Nederland
 : +92-21-1252341
 : jetlasernl@gmail.com
 : www.laserkopen.com

 : kopenlaser
 : +92-21-1254111
 : jetlasernl@gmail.com
View Profile



Top 3 in Hardware & Tools



Top Products of Laserkopen